2 Storey Terrace Denai Alam

For Sale

Sedih sangat owner terpaksa lepaskan rumah yang BESAR, tempat ELIT ni just because kena tukar tempat kerja. Area FREEHOLD, rumah pulak berdepan dengan TAMAN. Memang BEST anak-anak keluar main. Silap-silap boleh terserempak dengan Amy Search tengah berjogging. Pewwittt..

Rumah BELOW market value RM60K. Jom datang tengok sendiri jom!!! Rumah pun luas, muat sekampung. Bawa isteri bawa anak² bawa mak ayah datang tengok sendiri rumah dengan persekitaran yang harmoni & damai. Parking pun senang. Petang-petang boleh layan kopi kat gazebo depan rumah.
.
Berminat?
Tak perlu tunggu lama bang cepat² ambil phone dan whatsapp je saya ke +60177007712 kata nak tengok rumah.

Kita SET TIME & SAVE THE DATE!!!

Details
======
🔅 Double Storey (Facing playground)
🔅 Freehold
🔅 4 + 1 Rooms
🔅 4 Bathrooms
🔅 Land size approx 1920 sqft (24′ x 80′)
🔅 Built-up size approx 2681 sqft

Fully Renovated
=============
Wonderful Tiles
Fully back extend
Plaster ceiling
Basic Kitchen

Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi:-

Norhani Abd Aziz @ Hani

Call: +60177007712
Whatsapp: +60177007712

Atau anda boleh isi borang dibawah dan kami akan balas pertanyaan anda melalui e-mail

 

Price: RM890,000 MYR
City:Denai Alam
County:Shah Alam
State:Selangor
Floors:2
Square Feet:2681
Bedrooms:4+1
Bathrooms:4
Property Type:2 Storey Intermediate Terrace

Location Map

Listing Inquiry

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *