2 Tingkat Teres Bukit Saujana Sungai buluh

For Sale

Rumah masih baru dan tak pernah ada orang tinggal lagi. Yang lagi best owner setuju nak repair dan cat balik rumah so kira condition memang macam baru lepas dapat kunci lah. Unit ni yang best dalam sederet tu cuma ada 4 buah rumah sahaja.

Unit ni unit Sinar 2, apa beza dgn Sinar 1? Bezanya design yang lebih moden dan lebih besar. Sinar 1 20×70 tapi Sinar 2 22×75 !!!

Kedudukannya yang di atas bukit memang sesaujana mata memandang. Surau pun dekat, tadika macam Brainy Bunch pun ada. Kira kawasan ni dah boleh dikatakan matang. Yelah area sini dah lebih 3 tahun membangun. Jom tengok details rumah:

2 Storey Terrace House Sinar 2, Bukit Saujana Utama Sg Buloh For Sale

  • Built up 1650 sqft
  • 4R 3B
  • Basic Unit
  • Design moden dengan ruang yang besar
  • Intermediate
  • Leasehold / Bumi Lot
  • Land Size 22×75 sqft
  • Terletak di atas bukit dengan pemandangan menarik

Facillities:
– Near Surau, Mosque, Restaurants, Banks, Clinics, Petrol Station, Central Mart, My Mydin, Klinik 1 Malaysia, KFC, Pizza Hut, UITM Puncak Alam

Kemudahan Laluan:
– Guthrie Highway, LATAR Highway, PLUS Highway, NKVE/FEDERAL Highway via Jalan Batu Arang

Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi:-

Rizamudin Mugeni @ Zam
Ren 23050

Call: +60165556020
Whatsapp: +60165556020

Atau anda boleh isi borang dibawah dan kami akan balas pertanyaan anda melalui e-mail

Price: RM530,000 MYR
Address:Bukit Saujana Utama
City:Sungai Buluh
State:Selangor
Floors:2
Square Feet:1650
Bedrooms:4
Bathrooms:3
Property Type:2 Tingkat Bukit Saujana Utama

Location Map

Listing Inquiry

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *